Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 169!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dodo 155
    Май Алфа Ромео се прелива във ФЕРАРИ
    Ебати дизела - 380к.с.
    Бъдещето е в ръцете на г-н Руди
    Май тоя дизел е от Вм-имаше още един 3,8 v8 коня,ама нещо не се пише за него,явно не са му намерили надеждна скоростна кутия
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

последното което четох някъде е, че за 4.0литровия дизел ще се ползва блок от Ауди от там ще се слагат нещата на Алфа...същата процедура както е при новите бензинови двигатели на 159ката.

Иначе 3.0литровия дизел си е на ВМ....и последнто пишеше, че го изкарват догодина към края. През 2007 година ще вкарат и технологията Мулти и УниАир.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

audi-was ist das?

Първоначално публикувано от KGB
        последното което четох някъде е, че за 4.0литровия дизел ще се ползва блок от Ауди от там ще се слагат нещата на Алфа...същата процедура както е при новите бензинови двигатели на 159ката.

Иначе 3.0литровия дизел си е на ВМ....и последнто пишеше, че го изкарват догодина към края. През 2007 година ще вкарат и технологията Мулти и УниАир.
        ШО,ШО?!?!!!!! Ауди?!?! Що е тва? Кола ли е?!
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

сега като ти каза, че плановете на Мазерати за джипа да е базиран на Таурег/Каиен платформата...вече ще ме гръмнеш
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

mama mia

Първоначално публикувано от KGB
            сега като ти каза, че плановете на Мазерати за джипа да е базиран на Таурег/Каиен платформата...вече ще ме гръмнеш
            Индианци!!!!! Мазерати и джип-Che cosa e cuesto?,Ws ist das? Тиа от Мазерати да олигофрени! Що им е текнало джип да прават?!?!-За мен има два джип-Ленд Роувър(в превд-земен скитник) и Джийп(нарицателно),всичко друго 4х4 ,тежащо над 1,8 тона е боклук
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

абе пълни простаци...
              а с риск да бъда обявен в офтопик ще добавя към жипките и вездесъщия УАЗ
              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Re: mama mia

Първоначално публикувано от virusalfa
                За мен има два джип-Ленд Роувър(в превд-земен скитник) и Джийп(нарицателно),всичко друго 4х4 ,тежащо над 1,8 тона е боклук
                за Ленд Роувъра съм напълно съгласен с вируса....голям фен съм им, знаете ли че 80% от всички произведени Ленд Роувъри се движат и днес по пътищата
                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
                X